VÖBAM - Din källa till den äldre bild- och kartvärlden. - Regeringsgatan 77, Mån-Fre 12-18, 08-102121.
Liknande objekt.


Gulddistriktet Klondike - ca 1897.'Gothia' - Janssonius von Waesberghe, Moses Pitt ca 1680.


Björkö - Kongl. Sjömätningscorpsen 1811.

Björkö.
Nyproducerad handkolorerad karta efter äldre manuskriptkarta. Tidigare ej utgiven. Underlaget är en grundkarta från Sjömätningskårens mätningar 1810-1811.
Skala: 1:20.000
Storlek: 76x55 cm. Kartytans bredd x höjd.
Kartan börjar i norr med Väddö kanal som faller ut i Bagghusviken. Granö är fortfarande separerad från Väddö med ett smalt sund. Likaså är Lingslätö, dagens Barnens ö, skild från Granö med en smal kanal, dock ihopväxt med Björkö och Salnö i syd. Kartan visar sedan norra Björkö ner till Simpnäs, större delen av Bagghusfjärden med Norsviken samt Harö ner till Masholmen. I kartans högra nedre del finner vi Stora och Lilla Änklingen, Bofjärden samt Finnalafjärden och Bandshalsfjärden vilka dock på kartan har namnet Utanåfjärden 'Utanå Fjärden'.

Pris: 1200 SEK - 39837
Atlanten, Europa, Europa - Nordatlanten, Nordeuropa, - Östersjön, Sverige, Sverige - Stockholms skärgård, Uppland


P.g.a. problem med beställningsformuläret, maila oss direkt på info@vobam.se och ange objektets idnummer (femsiffriga numret bredvid priset) och Ditt namn, adress och mobilnummer så återkommer vi inom tre dagar. Om vi inte hört av oss ring på 08-102121.

Frakt- och betalningsvillkor.

Förfrågan / beställning besvaras normalt inom tre arbetsdagar.

Kända kunder och institutioner betalar mot faktura. Beställningar under 500 SEK inkl. frakt skickas mot faktura förutsatt att mottagarens kontaktuppgifter är verifierbara.

Beställda varor skickas i stafett eller pappkuvert som brev i möjligaste mån. Normal fraktkostnad för inrikes brevförsändelser är 70 SEK och inkl. förutom porto även packmaterial. Utrikes försändelser samt varor som inte kan skickas som brev debiteras högre fraktkostnad.

Ramade varor skickas ej, endast upphämtning i butik.

VÖBAM tar EJ kredit-/kontokort. Betalning sker till vårt plusgiro eller via paypal eller kontant i butiken.

VÖBAM förbehåller sig rätten till fakturerad vara tills full betalning erlagts.